عراقچی شنبه به عربستان و قطر سفر خواهد کرد دو نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: خادمی امام رضا علیه‌السلام افتخار من است عراقچی وارد مشهد شد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی: امیدواریم در سال آینده جشن اتمام مشکلات زیرساختی مدارس را داشته باشیم امامی‌راد: زبان‌ها در شأن مقام معلم قاصر است مترو تهران فردا (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است کاردینال آمریکایی «رابرت فرانسیس پرِووست» پاپ جدید کیست؟ + جزئیات ویدئو | انتشار تصاویر پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی سپاه برای اولین بار معاون وزیر کشور: از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ تا پایان تابستان، پنجشنبه‌ها در سراسر کشور تعطیل است دود سفید در واتیکان | پاپ جدید انتخاب شد + عکس و فیلم رایزنی تلفنی عراقچی با همتای پاکستانی‌اش پس از گفت‌و‌گو با مقام‌های هند افزایش ۳۰ درصدی حقوق رزیدنت‌ها و استقبال کم دانشجویان پزشکی از برخی تخصص‌ها عراقچی با مشاور امنیت ملی هند دیدار کرد افزایش ساعت کار مترو تهران هم‌زمان با تغییر ساعت کاری از شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سران چین و روسیه برای ایفای نقش فعال درباره موضوع هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کردند ۲ تفاهم‌نامه اجرایی بین وزرای خارجه ایران و هند تبادل شد ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی و شناورسازی ساعت کار والدین شاغل اعلام شد سرلشکر باقری: تجهیزات وزارت دفاع متناسب با نبردهای روز دنیاست معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: اگر بخواهیم به توسعه کشور فکر کنیم، باید نقش شورا ثمربخش‌تر و بیشتر شود آخرین وضعیت درگیری‌ها میان هند و پاکستان | اسلام‌آباد ۱۲ پهپاد هندی را خنثی کرد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو: ایران یک چالش بزرگ است دبیر شورای عالی امنیت ملی: خطوط قرمز ما در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا کاملا مشخص است امیر واحدی: نبروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد پزشکیان در نمایشگاه نفت: اتصال شرکت‌های حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به دانشگاه‌ها ضروری و یک رویداد برد-برد است تجهیز جنگنده‌های ارتش جمهوری اسلامی به موشک‌های بومی دورایستا وزیر خارجه هند: به‌دنبال تشدید تنش با پاکستان نیستیم جلسه پیگیری مسائل پیرامون حرم مطهر رضوی با حضور نماینده ویژه رئیس‌جمهور در مشهد برگزار شد
سرخط خبرها

یادگار امام (ره): جمهوری اسلامی بزرگ‌ترین میراث امام راحل است| حفظ جمهوریت را باید نصب‌العین خود قرار دهیم

  • کد خبر: ۱۶۷۶۱۹
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۱
یادگار امام (ره): جمهوری اسلامی بزرگ‌ترین میراث امام راحل است| حفظ جمهوریت را باید نصب‌العین خود قرار دهیم
یادگار امام (ره) گفت: جمهوری اسلامی یک کالبد مقدسی است که در قالب قانون اساسی شکل گرفته متشکل از دو قید بسیار مهم است، یکی آحاد مردم است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سیدحسن خمینی در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) در حرم بنیانگذار انقلاب اسلامی، با گرامیداشت یاد و خاطره ایشان و شهدای انقلاب اسلامی، اظهار داشت: سال گذشته رهبری فرزانه انقلاب تعبیری داشتند که کلمه قصاری بود که می‌تواند نقشه راهی برای مردم و آینده نظام باشد. ایشان فرمودند امام جان و روح انقلاب اسلامی است. این یکی از زیباترین تعابیر درباره امام و نظام برآمده از مجاهدت‌های عمر طولانی امام و زحمات طاقت فرسای مردم و تلاش بی‌وقفه روحانیت شیعه و مجاهدت‌های مستضعفین جهان را این جمله بیان می‌کند.

وی افزود: جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش بزرگ‌ترین میراث امام راحل است. جمهوری اسلامی یک کالبد مقدسی است که در قالب قانون اساسی شکل گرفته متشکل از دو قید بسیار مهم است، یکی آحاد مردم است.

یادگار امام با اشاره به توجه امام راحل به نقش مردم و بیداری دل‌های آنان، اظهار کرد: امام راحل فقط و فقط به بیداری دل‌های مردم توجه داشت و انقلابی پدید آورد که بی‌تردید مردمی‌ترین انقلاب جهان است. جمهوری اسلامی یک نظامی است که برآمده از خواسته‌های مردم است و حفظ جمهوریت را باید نصب العین خود قرار دهیم.

سیدحسن خمینی با اشاره به تاکید رهبری انقلاب به حفظ سلامت و امنیت و رقابت و مشارکت در انتخابات، تاکید کرد: رکن دوم این نظام اسلام است و امام یک فقیه هم بود. فقه ما بن‌مایه این نظام است، اما امام هم به نقش زمان و مکان در اجتهاد بود نه یک فقه خشک و درجازننده. فقه پویا که توان حل مشکلات جامعه را دارد مورد تاکید امام بود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اصول اساسی جمهوری اسلامی عزتی است که در قالب استقلال سیاسی کشور وجود دارد. در طول تاریخ ۲۰۰ سال اخیر هیچ دوره‌ای مانند دوره جمهوری اسلامی دارای استقلال سیاسی نبودیم. تلخی عزل و نصب حاکمان ما به دست بیگانگان بوده است و آخرین حاکم جائر سلطنت با تصمیم سلاطین و سفرای غیرایرانی ایران را ترک می‌کند.

یادگار امام با بیان این‌که جمهوری اسلامی نظامی است که باید حتماً مردم در زندگی در آن احساس رفاه کنند، تاکید کرد: همت همه در این باید باشد که رفاه را پدید آورند. نقاط ضعفی هست، اما نقاط امیدی هم هست و مهمترین آن توان و قدرت مردم است. امروز در جمهوری اسلامی با نظامی به وسعت خون‌های پاک شهدا آینده‌ای پیش رو داریم که باید تلاش کنیم با درس از گذشته‌ها، آینده‌ای شیرین بسازیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->